Laatste Nieuws

Juni 2019

Agathos mag de nieuwe lichting van technische trainees ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling. In de wandelgangen ook wel het P4-traineeship genoemd. In dit tweejarig programma (2019-2021) wordt aandacht besteed aan de technische innovaties van de vier provincies ZH, NH, Utrecht en Flevoland, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van de trainees. Op basis van het succes van het eerste P4 programma hopen we ook nu weer nieuwe technische collega's aan de provincie te binden.

Juni 2019

Agathos is momenteel samen met onze opdrachtgever 'Justitie en Veiligheid' bezig met de selectie van nieuwe High Potential Programma- (HPP) deelnemers. In september 2019 begint dit nieuwe anderhalf jaar durend programma. In het programma aandacht voor o.a. analyse van de (ontwikkelingen) van de buitenwereld van J&V, werken aan maatschappelijke opgaven, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapskwaliteiten en adviesvaardigheden. Elke periode van dit HPP wordt afgesloten met persoonlijke presentaties in aanwezigheid van collega's en stakeholders.

Juni 2019

Op 20 juni a.s zwaait de HPP-groep 5 (High Potential programma) af. Na een intensieve anderhalf jaar wordt het programma afgerond met een formeel moment waarbij teruggekeken wordt naar de 18 maanden van dit HPP.

 

Mei 2019

Agathos heeft ter ondersteuning van het traineeprogramma van de provincie NH een mentoren-programma ontwikkeld. Mentoren leveren een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van trainees. In dit mentoren-programma o.a. aandacht voor wijzen van coachen van trainees. Verder bespreken we de leermethoden waarvan trainees gebruik maken en wordt actuele casuïstiek uitgespeeld.