Laatste Nieuws

Juli 2019

High Potential Programma voor het ministerie van Justitie & Veiligheid start in september de zevende editie. Konden we een maand geleden berichten dat we druk bezig waren met de selectie, inmiddels zijn 14 deelnemers geselecteerd voor deze nieuwe HPP-leergang. Het traject duur 18 maanden en is verdeeld over drie perioden. Hierin, naast aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling, ook tijd voor een 'Action Learning' Opdracht, 'Maatschappelijke Oriëntatie' en een 'Roulatieopdracht'. We wensen alle deelnemers enorm veel succes bij dit traject.

 

Juli 2019

Agathos heeft deze maand de uitslag gekregen van het twee-jaarlijks CEDEO kwaliteitsonderzoek. Een onderzoek bij meer dan 10 opdrachtgevers van Agathos. We zijn enorm verheugd dat we een score hebben behaald van 99,1%. We bedanken al onze opdrachtgevers voor deze fantastische waardering.

 

 

Juni 2019

Agathos mag wederom een nieuwe lichting van technische trainees ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling. In de wandelgangen ook wel het P4-traineeship genoemd. In dit tweejarig programma (2019-2021) wordt aandacht besteed aan de technische innovaties van de vier provincies ZH, NH, Utrecht en Flevoland, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van de trainees. Op basis van het succes van het eerste P4 programma hopen we ook nu weer nieuwe technische collega's aan de provincie te binden.

 

Juni 2019

Op 20 juni zwaaide  de HPP-groep 5 (High Potential Programma) af. Na een intensieve anderhalf jaar wordt het programma afgerond met een formeel moment waarbij teruggekeken wordt naar de 18 maanden van dit HPP.

 

Mei 2019

Agathos heeft ter ondersteuning van het traineeprogramma van de provincie NH een mentoren-programma ontwikkeld. Mentoren leveren een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van trainees. In dit mentoren-programma o.a. aandacht voor wijzen van coachen van trainees. Verder bespreken we de leermethoden waarvan trainees gebruik maken en wordt actuele casuïstiek uitgespeeld.