Talentcenters

Talentcenters
talentcenter fotoIn een ©Talentcenter gaan we aan de slag met dat waar jij goed in bent. Niet met wat jij nog zou moeten ontwikkelen. De omgekeerde wereld? We merken dat als we uitgaan van iemands talent en dus kracht, dat meer energie geeft en een uitstekende basis is voor een verdere ontwikkeling. Je hoeft niet overal goed in te zijn. Bij voetballers wordt al veel langer gewerkt met een systeem van 'scouten van talenten'. Uitgaan van je kracht is ook daar het uitgangspunt.
De thema's die we tijdens een Talentcenter aan de orde kunnen brengen zijn onder andere:

Versterken van je Persoonlijke Kracht
Sinds 2016 is Agathos gecertificeerd in het ©LATENTTALENT programma. Een uitgelezen mogelijkheid om een beeld te geven van JOUW persoonlijke kracht. Aan de hand van de uitkomsten van het ©LATENTTALENT-programma maken we een voor jou op maat gesneden ontwikkelplan.

Vergroten van Daadkracht, Communicatie en Zelfmanagement
Je hebt iets in je hoofd, maar hoe krijg je dat idee daadwerkelijk voor elkaar? In het Talentcenter gaan we aan de slag met jouw ideeën die je graag wilt realiseren. Met behulp van een aanpak en suggesties voor het vergroten van je daadkracht, je communicatie en met aandacht voor zelfmanagement. Elk Talentcenter staat in het teken van jouw casus.