Sandra heeft in 2002 haar diploma ‘Sociaal Juridische Dienstverlening’ in Groningen behaald. Na deze studie te hebben afgerond is Sandra verhuisd naar Amsterdam om haar passie, zingen en het schrijven van nummers, verder uit te oefenen. Dit doet ze nog steeds als serieuze hobby.
Na verschillende functies (TV-planner bij SBS, project assistent en office manager) heeft ze haar carrière voortgezet bij de Gemeente Amsterdam. Hier is Sandra begonnen als managementassistent en gaandeweg doorgegroeid naar de functie van projectmedewerker. Ze is werkzaam geweest op het gebied van met name ICT-projecten, Sociaal domein en P&O.
Sandra weet als geen ander wat er nodig is het is om je constant aan te passen aan de veranderende omgeving binnen het publieke domein.

Bij Agathos is Sandra sinds 2018 werkzaam als Projectcoördinator. In deze functie is zij, samen met Desirée,  verantwoordelijk voor alle logistieke en voorbereidende werkzaamheden van de projecten en programma’s die bij Agathos worden uitgevoerd.