Werkvormen

Agathos beschikt over veel verrassende en effectieve werkvormen. We noemen er hier een paar.

E-learning. Agathos beschikt over de kennis en serverruimte om een Electronsiche Leeromgeving te maken. Aangepast aan uw wensen en aan die van het programma. Opdrachten uploaden, test afnemen, videogesprekken voeren, veel is mogelijk. Agathos werkt in ©Moodle.

Serious Games. Agathos beschikt inmiddels over een bibliotheek met meer dan 65 games. Sommige simulaties duren een uur sommigen duren 2 dagen. Vaak wordt gebruik gemaakt van ‘dual learning' waarbij observatoren minstens een zo’n belangrijke rol hebben als de collega-spelers. Telefonische en internetmogelijkheden bootsen de werkelijkheid na. Acteurs doen de rest.

Webinars. Agathos beschikt over de mogelijkheden om webinars te realiseren. Afstand is geen probleem. Agathos zorgt voor de voorbereiding, de technische ondersteuning en niet te vergeten de interactie tussen spreker en kijkers.

Screencasts. Sommige onderwerpen lenen zich voor een korte toelichting. Onderdelen van onze leergangen kunnen op elk moment dat de deelnemer dit wenst, teruggedraaid worden. De sheets vormen de basis, de begeleider geeft (audio) een verdere toelichting. Ook handig als een deelnemer een keer niet aanwezig kon zijn.

Dagvoorzitter. Agathos beschikt over enkele zeer ervaren dagvoorzitters die het proces van uw dag optimaal ondersteunen. Daarnaast kan Agathos ook acteurs leveren die het onderwerp visualiseren en een discussie los maken.

Socratische dialoog. Sommige onderwerpen lenen zich goed voor een diepgaande discussie, bezien vanuit verschillende rollen. De begeleider zorgt tijdens deze dialoog voor steeds weer verassende wendingen.

Regiemodel. Dit model biedt veel mogelijkheden om grotere groepen deelnemers actief te betrekken bij het onderwerp. Zo heeft Agathos veel regie scènes geschreven voor Opdrachtgever-Opdrachtnemer en Integriteit (voor bestuurders, politici en managers).